Берое ще се връща на победния път срещу Царско село

Берое ще се връща на победния път срещу Царско село

Novsport

14-12-2019, 08:34

Берое посреща Царско село в последния си мач от есенния дял на първенството, след като претърпяха фиаско напоследък - отпадна срамно за Купата от втородивизионния ФК ЦСКА 1948 Сф, а в последния кръг тимът беше отнесен от Ботев Пловдив.

След серията от негативни резултати и игри заралии се надяват да се върнат на победния път срещу закъсалия столичен тим.

Треньорът на Берое Димитър Димитров има само една дилема около състава и тя е кой да смени наказания Педро Еуженио на дясното крило. Опциите са Юлиан Ненов и Милен Желев. Твърде вероятно е и двамата да са на терена, като вторият заеме място на десния бек. Ако Желев действа на крилото, опция за крайния бранител е Иван Бандаловски, а партньор на Георги Ангелов в центъра на ариергарда ще е Виктор Генев.

Холандският бранител Ерол Алкан във втори мач не попада в групата на Берое. По всичко личи че той приключи с престоя си на стадиона под Аязмото. Вероятно двете страни ще се разделят по взаимно съгласие през зимната пауза.

Вратарят Душан Перниш ще застане под рамката, след като травмата, която го извади от в Пловдив срещу Ботев, не е сериозна.

Централният защитник Шарлестон Силва Дос Сантос пък получи картотека и ще бъде на разположение на старши треньора на столичани Никола Спасов за гостуването на Берое. Бразилецът попадна в групата за мача.

Шарлестон пристигна в Царско село в началото на октомври, но трябваше да премине всички необходими процедури, за да получи разрешение от БФС да играе официални мачове.

"Всичко при нас е перфектно. Тежък мач ще е и здрава битка. Не ме е страх от Берое. Излизаме за точки", закани се Спасов.

Източник: Novsport

Последни новини