Билетите за финала вече се продават в Пловдив

Билетите за финала вече се продават в Пловдив

Novsport

28-06-2020, 19:37

В Пловдив вече се продават билети от квотата на Локомотив за финала за Купата на България. "Черно-белите" ще защитава трофея си срещу ЦСКА на ст. "Васил Левски" в сряда. Някои от феновете на тима вече се похвалиха със закупените пропуски и в социалните мрежи.

Билети пловдивчани могат да бъдат закупени на касата на EVENTIM пред сградата на Общината и в Информационен център "Старинен Пловдив". 

Определена бройка пропуски бяха пуснати в продажба още днес и на касите на спортен комплекс "Локомотив", съобщиха от ръководството на Локомотив.

Заради ограничения брой зрители на този етап системата на EVENTIM за онлайн продажба няма да бъде отваряна, изрично уточниха от Професионалната футболна лига, която администрира турнира за Купата на България.

Феновете на пловдивчани ще бъдат в секторите "Б" и В" на националния стадион "Васил Левски". Пропуските за сектор "Б" са 12 лева, а тези за сектор "В" струват 20 лева.

Отпуснатата бройка за привържениците на Локомотив е общо 6 000 билета (по 3000 за двата сектора).

Зрителите по трибуните ще бъдат разположени според разпоредбите, като билетите са отпечатани през ред и през едно място. На стадиона ще бъдат отворени максимален брой блокове, съобразено и с органите на реда, а на всички входове зрителите ще получат предпазна маска като сувенир от финалния двубой, допълниха още от БПФЛ.

Източник: Novsport

Последни новини