Бирсент Карагерен преди мача с Левски: Тактически, ако си добре подготвен, побеждаваш

Бирсент Карагерен преди мача с Левски: Тактически, ако си добре подготвен, побеждаваш

Topsport.bg

21-10-2022, 18:10

Нападателят на Локомотив Пловдив - Бирсент Карагарен, беше избран за играч на 13-ия кръг в първенството. Офанзивният играч коментира и  предстоящото дерби с Левски. Той е на мнение, че "смърфовете" не се страхуват от никой, но в същото време не е лесно да преодолееш Левски.

"Благодаря за наградата. Радващото за мен е, че вкарах двата гола в този кръг и победихме. Надявам се да продължа да вкарвам и отборът да върви напред", започна Карагарен.

"Целта е първо да играем в шестицата и след това да се класираме в Европа. Отборът е много добър и има качествата да играе в Европа. Ще дадем всичко от себе си", продължи той.

"Не обичам да коментирам съдиите и ВАР. Мисля, че трябва да им се даде малко време. Системата е нова, в комисията се опитват да подобрят нещата. Трябва да има повече камери. Мисля, че с времето нещата ще се оправят".

"Кадрови проблеми нямаме. Мисля, че само Петър Витанов има леки проблеми. Атмосферата е като преди дерби. Убеден съм, че всички ще дадат максимума от себе си, за да спечелят мача. Страх никога няма. Ние сме Локо Пловдив, играем всеки мач за победа. Не е лесно да преодолееш Левски. Голям отбор са, с фенска маса. Играем трудно срещу тях. Мисля, че рецептата е да се раздаваш на максимума. Тактически, ако си добре подготвен, побеждаваш в този мач", заяви той.

Източник: Topsport.bg

Последни новини