Битката Арда - Черно море приковава вниманието ни тази вечер

Битката Арда - Черно море приковава вниманието ни тази вечер

Topsport.bg

02-10-2021, 08:42

Тимовете на Арда и Черно море се изправят един срещу друг в най-завързания двубой от съботната програма на efbet Лига. Битката им започва точно в 20:00.

Домакините взеха 4 точки от мачовете с Пирин (Благоевград) и Берое, а днес ще се опитат да запишат нов положителен резултат под ръководството на Георги Чиликов и да се доближат до топ 6.

Черно море е на 5-о място, но не спечели нито един от последните си 4 мача. В тях тимът на Илиан Илиев записа загуби от ЦСКА и Лудогорец, след което направи равенства с Локо (Сф) и Пирин. В Благоевград "моряците" на два пъти повеждаха, но не можаха да задържат преднината си.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Чиликов едва ли ще прави промени в предни позиции, където се разчита на триото Иван Коконов, Тонислав Йорданов и Спас Делев. През второто полувреме със сигурност ще се появи и Жуниньо. В средата на терена почти сигурно ще започнат Лъчезар Котев и Илия Юруков.

Илиан Илиев има много кадрови проблеми. Той няма да може да използва наказания Родриго Енрике, а вратарят Георги Георгиев, Виктор Попов, Даниел Димов и Родриго Вилела са контузени. В групата попадна и най-новото попълнение на варненци Джеверо Непомусено.

През миналия сезон Арда и Черно море си размениха по една домакинска победа, а след това се срещнаха и във финалния плеойф за участие в Лига Европа, спечелен от кърджалийци с 1:0.

Главен съдия на срещата е Станислав Тодоров, с помощници Никифор Велков и Мартин Мачев. С ВАР ще действа Ивелин Занев и асистентът му Георги Дойнов. Делегат на БФС е Димитър Петров, а работата на реферите ще следи Георги Славов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини