Божинов: Говорили сме с г-н Сираков, дано по-скоро облека синята фланелка

Божинов: Говорили сме с г-н Сираков, дано по-скоро облека синята фланелка

Novsport

10-08-2020, 20:10

Валери Божинов изрази надежди, че Левски може да стартира успешно новата кампания с победа над Берое. 

"Надявам се да поднесем изненадата на кръга. Знаем каква е ситуацията, така че се надявам да покажем не само на себе си, а и на всички, че Левски има потенциал. Дано младите покажат, че имат място в такъв голям отбор", заяви Божинов.

"Момчетата са спокойни, има увереност и концентрация. През седмицата видях спокойствие, голяма концентрация, настроение в отбора.  Всички искаме да започнем с победа. Ние сме Левски и трябва да играем винаги за победа, независимо с кой играем. Този клуб, феновете и фланелката ни задължават да сме на 100% и да побеждаваме."

"Който играе срещу Левски, винаги трябва да се съобразява с нас. Ние също трябва да имаме уважение, това е футбол. Знаете, срещу Берое играем трудно последните години, но се надявам днес да спечелим трите точки и да зарадваме феновете", допълни Божинов. 

Той заяви, че се надява час по-скоро да облече синята фланелка. 

"Когато дойде това време, всички ще го разберете. Сега Левски е най-важен. Имахме разговори с г-н Сираков, но те ще си останат в кухнята. Тези неща не бива да излизат по медиите, това са си наши неща, които трябва да останат в съблекалнята. Ние се уважаваме и трябва да остане по същия начин", завърши Божинов. 

Източник: Novsport

Последни новини