БОМБАТА НА NOVSPORT: Пускат феновете на стадионите!

БОМБАТА НА NOVSPORT: Пускат феновете на стадионите!

Novsport

02-06-2020, 16:24

Българските футболни фенове се завръщат на стадионите още в петък!!! Фантастичната новина научи репортер на NOVSPORT от свои отлични източници. Премиерът Бойко Борисов се вслуша в молбата на феновете и още при подновяването на EFBET лига на 5 юни ще се допуска до 30 процента от капацитета на стадионите да бъде запълнен с фенове.

Очаква се до минути заповед на министрите Кирил Ананиев и Красен Кралев. По този начин ще бъдат удовлетворени исканията на най-големите фенклубове в страната, които поискаха да отпадне забраната за присъствие на феновете по трибуните.

Първото голямо дерби, на което ще присъства публика след пандемията няма да е Левски - Лудогорец на 5 юни от 21,00 часа. Очакваше се на трибуните на стадион "Георги Аспарухов" да бъдат допуснати около 5500 души, но това няма да стане, защото "сините" са наказани с мач без публика. 

По 30 процента от капацитета на стадионите ще може да бъде запълнен в първите полуфинални мачове от турнира за Купата на България. Там през следващата седмица играят Локо (Пд) - Левски (9 юни) и Ботев (Пд) - ЦСКА (10 юни). Те ще трябва да спазват изискванията, които ще бъдат записани в готвените заповеди от министъра на здравеопазването и министъра на младежта и спорта.

Източник: Novsport

Последни новини