Босът на Локо (Сф): Ако трябваше сега пак да избирам, пак ще избера Боби Михайлов за президент на БФС

Босът на Локо (Сф): Ако трябваше сега пак да избирам, пак ще избера Боби Михайлов за президент на БФС

Topsport.bg

27-09-2021, 23:10

Собственикът на Локомотив (София) - Иван Василев коментира подкрепата на неговия клуб към Борислав Михайлов на предстоящия Конгрес на Българския футболен съюз. Той коментира и ексцесиите, които се случиха по време на мача между "железничарите" и Славия (1:0).

"Локомотив е магия, аура. Винаги го е имало, и ще го има. Сладка победа над Славия. Поздравявам всички футболисти, щаба. Съжалявам за грозните сцени.

Нашите фенове са темпераментни, за съжаление тези неща се случват не за първи път. Притеснявам се от наказанието. Мисля, че полицията веднага излезе. Охраната се опита да спре феновете. Те обаче бяха много хора и трудно се спират.

Предложихме Борислав Михайлов за президент, не го избираме. Избират го клубовете. Моето мнение е, че Борислав Михайлов е много ерудиран човек с опит. Ако трябваше сега пак да избирам, пак ще избера него.

Днес още трима души оббявиха кандидатурите си. Ние предлагаме, не избираме - имаме само един глас. Футболните клубове ще изберат президент. Борислав Михайлов направи много. Това, че националният отбор не се класира на европейско и световно първенство, не е негова вина.

Навсякъде този, който е отгоре, отговаря. Михайлов превъзхожда Бербатов с опит. Той направи много неща, най-лесно е да плюем. И нашите фенове ме питат защо съм подкрепил Михайлов. Бербатов е чудесен футболист, чудесно момче. Но той трябва да набере опит, нека да бъде помощник", каза Василев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини