Босът на Хебър: Не ни е страх от ЦСКА, разбрахме се да играем на "Армията"

Босът на Хебър: Не ни е страх от ЦСКА, разбрахме се да играем на

Topsport.bg

21-09-2021, 11:07

Президентът на Хебър Иван Папазов говори за утрешния мач за Купата на България, който изправя отбора му срещу носителя на трофея ЦСКА.

"Разбрахме се двата клуба, ще играем на "Армията". Не се уточнихме в колко часа да е мачът, това телевизиите го определят. Официало вече мачът е преместен на "Армията". За да запазим здравето на футболистите, решихме с щаба там да се играе срещата, за да се получи хубав мач.

Теренът не е в толкова лошо състояние. Ние използвахме почивката преди мачовете за националите да сложим пясък. Но на мача със Септември заваля много силен дъжд и теренът се разкаля. Ние можем да играем там, но класата на ЦСКА не позволява да играе на този терен и е по-добре да запазим здравето на футболистите и затова го преместихме мача", сподели Папазов за състоянието на стадиона на Хебър, като допълни: "Като бивш футболист знам, че лошият терен изравнява силите. Ние можехме да направим това нещо, защото знаем класата на ЦСКА, но не е честно и коректно към футболистите, защото те са професионалисти и ако стане контузия аз не искам да нося отговорност за тяхното здраве. Освен това двата отбора имаме добри футболисти и мисля, че на хубав терен ще се получи хубав мач.

Сутринта се взе едно решение между Гонзо и треньора Ники Митов. Крушарски се намеси и така са решили, така са го направили.

Ние винаги играем за победа, без значение срещу кого играем. Нас не ни е страх от ЦСКА и затова играем на техния терен. Искаме да стане хубав мач и ще играем за победа. От самото начало играем всеки мач за победа. Не коментираме някакви цели, но играем за победа, както в първенството, така и тук.

От самото начало работим по този план. Момчетата и треньорския щаб показват, че е дошло времето за efbet Лига. Ние играем мач за мач и дай Боже да стане факт това нещо, ние ще сме готови. И като стадион сме готови, и с останалите условия сме готови", каза той пред dsport.bg.

Източник: Topsport.bg

Последни новини