Ботев (Враца) - Арда (Съставите)

Ботев (Враца) - Арда (Съставите)

Topsport.bg

26-07-2021, 20:21

Арда (Кърджали) започва сезона в efbet Лига с гостуване на Ботев във Враца тази вечер от 21:00 часа в последния двубой от програмата на първия кръг. За арденци това е първи мач след паметния дебют в Европа срещу опитния израелски тим Апоел Беер Шева в Лигата на конференциите, който за съжаление беше загубен с 0:2 пред собствена публика на "Арена Арда".

През миналия сезон Арда завърши на четвъртото място в крайното класиране, докато врачани останаха 12-и, като се бореха до последно за оцеляването си. След края на сезона във Враца настъпиха промени, за треньор беше назначен бразилецът Даниел Моралес, който демонстрира големи амбиции и няма да е изненада ако врачани измъкнат нещо срещу съперника, който идва с доста кадрови проблеми.

Вижте тук кой е фавоиртът в мача.

Треньорът на Арда Николай Киров няма да може да разчита на цели четирима титуляри за двубоя с врачани. Това са вратарят Иван Караджов, защитниците Алекс Петков и Милен Желев и халфът Лъчезар Котев. И четиримата са наказани, а Петков е и контузен. Той ще пропусне и реванша с Апоел в четвъртък.

Вероятни състави:

Ботев (Враца): Костов, Христов, Миланов, Ничев, Николов, Сержиньо, Бауренски, Ненов, Ивайлов, Буров, Бабунски.

Арда: Симеонов, Стоев, Крумов, Лозев, Стоянов, Мартинов, Руменов, Ковачев, Делев, Йорданов, Коконов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини