Ботев (Враца) - Берое, развой на срещата по минути

Ботев (Враца) - Берое, развой на срещата по минути

Topsport.bg

04-12-2021, 11:59

Първият мач от 18-ия кръг на efbet Лига противопоставя отборите на Ботев (Враца) и Берое. Срещата е днес от 12:30 часа. Врачани се смъкнаха до 12-ото място в класирането и нямат победа от третия кръг, когато се наложиха с 2:1 като гост на Царско село. Последваха цели 14 срещи, в които тимът на Даниел Моралес не успя да вземе трите точки.

В някои мачове врачани играят добре, но необясними пропуски в атака и елементарни грешки в защита ги лишават от ценни точки. Така беше и при гостуването на Ботев (Пловдив), когато в края на мача отборът беше близо до изравнителен гол.

Берое пък се представя доста по-сполучливо и заема 7-о място в подреждането, но днес може да се върне в топ 6, като измести Локомотив (Пловдив). Заралии се стремят да показват офанзивен футбол и да доминират над съперниците си, но с изключение на неостаряващия Мартин Камбуров не разполагат с човек, който да бележи редовно.

По-рано през сезона Берое спечели домакинството си на Ботев (Враца) с 1:0, а гола вкара именно Камбуров от дузпа. Като цяло тимът от Стара Загора е в серия от цели 7 поредни победи срещу врачани при голова разлика 21:2.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА

Вероятни състави:

Ботев (Враца): К. Костов, Фераресо, И. Миланов, Ничев, М. Николов, А. Георгиев, Бауренски; Ненов, Касини, В. Василев, Бабунски

Берое: Ганев, А. Цветков, Сако, Хаджиев, Джонатан, Даскалов, Тунгара, А. Василев, Д. Генов, Лебон, Фол

Източник: Topsport.bg

Последни новини