Ботев (Враца) - Левски, Краев откри, домакините останаха с човек по-малко

Ботев (Враца) - Левски, Краев откри, домакините останаха с човек по-малко

Topsport.bg

28-08-2022, 20:53

Ботев (Враца) приема Левски в двубой от осмия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион "Христо Ботев" започва в 21:00 часа.

Представянето на врачани у дома е добро, като бяха прибрани победи от Ботев (Пловдив) и Спартак (Варна). С точки от града под Балкана си тръгна само Локомотив (Пловдив) след минимален успех. Само равенство завоюваха врачани навън до тук, а преди седмица имаха възможност за нова такава, но допуснаха пълен обрат при загуба с 1:2 от Славия.

Левски пък няма грешка в първенството след загубата от ФК ЦСКА 1948 в първия кръг. Последвалите три мача обаче бяха у дома и то срещу отбори, които са в дъното на подреждането - Спартак (Варна), Пирин (Благоевград) и Хебър (Пазарджик). Във всички тези двубои бе запазена суха мрежа, като на вратата срещу пазарджиклии застана Пламен Андреев.

Треньорът на "сините" Станимир Стоилов няма проблеми със състава и има всички налични футболисти на линия. В групата за двубоя се завръща Николай Михайлов, който пропусна срещата с Хебър.

В Ботев се очаква да се присъединят две нови попълнения, които ще пристигнат от френския Тулуза. Става въпрос за Клери Сербер и Том Рапнуй, но те ще пристигнат в началото на другата седмица и няма да са на линия за двубоя с Левски.

Източник: Topsport.bg

Последни новини