Ботев (Враца) - Локомотив (София): 2:2 (Развой на срещата по минути)

Ботев (Враца) - Локомотив (София): 2:2 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

02-10-2021, 14:12

Отборите на Ботев (Враца) и Локомотив (София) се изправят един срещу друг в ранния съботен двубой от програмата на efbet Лига. Двата тима се намират на двата полюса на футболното представяне. Врачани са в поредица от тежки загуби, докато самочувствието в Локо е налице след насъбрани доста точки и победа в голямото за тях дерби срещу Славия.

Локомотив се представя впечатляващо след завръщането си в елита и е в горната половина на таблицата, независимо че има с мач по-малко от част от отборите. Преди седмица "железничарите" надвиха с 1:0 Славия, а евентуален успех днес ще ги изкачи в топ 6 на класирането.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

През лятото двата отбора се срещнаха в контрола, спечелена от Ботев (Враца) с 1:0. Последният официален мач помежду им беше през 2019 година във Втора лига и завърши 2:2. Тогава "червено-черните" се добраха до точката като гост с попадение на Александър Александров в добавеното време.

Врачани се подсилиха с бразилския защитник Диего Фераресо, който може да дебютира още днес. Атаката вероятно ще води Йордан Желев, а по крилата ще му помагат Юлиан Ненов и Матеус Казини, който се разписа във вратата на Лудогорец.

Гостите от София вероятно ще излязат със състав, много близък до този, който стартира срещу Славия. Атаката отново ще води Илия Димитров, а зад него се очаква да действат Виржил Пинсон, Октавио и Раел Лолала.

Главен съдия на срещата е Ивайло Стоянов от Петрич, с помощници Иво Колев и Драгомир Милев. На ВАР ще бъде Йото Гарабедов, с асистент Георги Минев. Делегат на БФС е Стоян Велчев, а работата на реферите зорко ще се следи от Йордан Сталев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини