Ботев (Враца) - Пирин, страхотен гол на Манолев

Ботев (Враца) - Пирин, страхотен гол на Манолев

Topsport.bg

20-03-2022, 12:45

Отборите на Ботев (Враца) и Пирин (Благоевград) се изправят днес от 12:45 часа в дербито на дъното в класирането от програмата на 24-ия кръг на efbet Лига. И двата тима са мотивирани да търсят успеха на стадион "Христо Ботев".

Врачани са предпоследни с 19 точки, а съперникът им е 11-и с 24. При успех "орлетата" ще се измъкнат от опасната зона и затова гледат много сериозно на днешното гостуване.

До края на редовния сезон на Пирин предстоят домакинство на Левски и гостуване на последния Царско село, като при успех срещу "царете" и в днешния мач, отборът от Благоевград ще влезе в групата за разпределение на местата от 7-о до 10-о.

Треньорът Радослав Митревски за пореден път има кадрови проблеми. С наказания са Светослав Дяков и Христофор Хубчев. След санкция се завръща Александър Дюлгеров. Доскоро лекувалите контузии Бенгюзов и Бодуров ще са в групата, но вероятно ще започнат от резервната скамейка.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Врачани пък продължават да търси първи успех през пролетта след четирите поредни загуби от Локомотив (София), Лудогорец, ЦСКА и ФК ЦСКА 1948. Очаква се треньорът Даниел Моралес да направи някои промени спрямо последната среща, загубена с 0:1 от столичния Локомотив.

Източник: Topsport.bg

Последни новини