Ботев (Враца) - Черно море, куп пропуски за "моряците"

Ботев (Враца) - Черно море, куп пропуски за

Topsport.bg

23-10-2021, 11:17

Отборите на Ботев (Враца) и Черно море откриват днешната програма от 12-ия кръг на efbet Лига. Двубоят помежду им е от 14,15 часа на стадион “Христо Ботев” и ще бъде ръководен от Георги Димитров. Домакините се намират на 12-ата позиция с 10 точки, като в последните си пет мача записаха четири загуби и едно равенство.

Черно море е пети със 17 и също се представя много колебливо, като има три равенства, победа и загуба в последните си пет срещи. 

Треньорът на варненци Илиан Илиев няма да разчита на шестима играчи. Това са чужденците Сами Ел Анаби и Фоде Гираси, които той иска да освободи. Останалите са капитанът Даниел Димов, вратарят Георги Георгиев, Родриго Виела и Калин Георгиев, които се възстановяват от травми. На върха на атаката Илиев отново ще избере украинеца Сердюк, който е в добра форма, а останалите са обичайните изпълнители. 

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА.

Врачани пък продължават да търсят първа победа от август насам, когато спечелиха с 2 :1 срещу Царско село. В последния кръг Ботев загуби с 1:3 от Пирин (Благоевград). Под Околчица се говори, че треньорът Даниел Моралес може да бъде освободен при нова грешна стъпка днес.

Източник: Topsport.bg

Последни новини