Ботев (Враца) обяви новия си треньор

Ботев (Враца) обяви новия си треньор

Topsport.bg

01-06-2022, 21:22

Росен Кирилов е новият наставник на Ботев (Враца). Останалият в Първа лига отбор официално представи новия си старши треньор на своята "Фейсбук" страницата си преди минути.

След края на активната си футболна кариера Кирилов започва като скаут в ЦСКА през 2011 година. След това върши същата дейност в Ботев (Пловдив) през следващата година, а през 2013 година отново е скаут в ЦСКА. Назначен е за асистент-треньор на Милен Радуканов при армейците през 2013, а три години по-късно става помощник-треньор на Костадин Ангелов във Витоша (Бистрица). През юни 2018 е назначен за старши треньор на бистришките "тигри". В началото на юни 2019 напуска поста на старши треньор на Витоша (Бистрица), за да подпише няколко дни по-късно с Етър Велико Търново, където остава до началото на декември 2019.На 23 март 2021 е назначен за старши треньор на ФК ЦСКА 1948, но напуска на 24 април 2021.

Ето какво написаха от Ботев (Враца):

"Росен Кирилов е новият старши-треньор на ПФК БОТЕВ ВРАЦА. Приветстваме го с добре дошъл и пожелания за успех и много щастливи моменти начело на отбора!

Очаквайте подробности в близките дни относно новият спортно-технически щаб, старта на предсезонната подготовка, контролни срещи и други"

Източник: Topsport.bg

Последни новини