Ботев (Пд) - ФК ЦСКА 1948 1:0, Антоан Бароан бележи от дузпа

Ботев (Пд) - ФК ЦСКА 1948 1:0, Антоан Бароан бележи от дузпа

Topsport.bg

09-09-2022, 19:12

Ботев (Пловдив) посреща ФК ЦСКА 1948 в един от най-интересните сблъсъци в 10-ия кръг на efbet Лига. Двубоят в Коматево започва в 20:00 часа, а главен съдия на мача е Драгомир Драганов.

Отборът на Любо Пенев излиза тази вечер със самочувствието на лидер в класирането, но дори и равенство ще позволи на преследвачите да го свалят от върха. За домакините пък трите точки са жизненоважни за измъкването от кризата.

Ботев загуби пловдивското дерби преди седмица и всички в отбора са амбицирани да се реваншират пред феновете си с победа днес. От началото на сезона "канарчетата" успяха да спечелят само срещу столичния Септември у дома (3:1).

Създаденият през 2016-та година отбор, който играе в Бистрица, постигна серия добри резултати от началото на сезона, а в последния кръг разби Берое с 4:0. Момчетата на Любо Пенев ще бъдат без своето ново попълнение в атака Евгений Сердюк, тъй като документите на украинския голаджия все още не са готови. Очаква се в игра да се завърне националът Георги Русев, който пропусна мача със старозагорци заради лека травма и бе оставен извън групата.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Ботев отново ще бъде без контузения Па Конате. Добрата новина за треньора Желко Копич е оставането в отбора на Емануел Току и Димитър Тонев. Към първия имаше интерес от Турция, но трансферът не бе финализиран, а отиването на Тонев под наем в Берое пропадна.

Източник: Topsport.bg

Последни новини