Ботев (Пловдив) - Арда, (СЪСТАВИ)

Ботев (Пловдив) - Арда, (СЪСТАВИ)

Topsport.bg

23-07-2022, 19:50

Ботев (Пловдив) и Арда се изправят един срещу друг в двубой от третия кръг на efbet Лига. Двубоят на Футболен комплекс Ботев 1912 в Коматево започва в 21:00 часа.

Ботев атакуваше неспирно своя противник Хебър (Пазарджик) в първия кръг, но това не помогна при минимална изненадваща загуба и то в Пловдив.

Последва нов разочароващ резултат при поражение с 2:3 от Ботев (Враца), като първо бяха наваксани два гола пасив, за да бъде пагубен такъв в 84 минута. През седмицата Ботев изигра добър първи мач в сблъсъка с АПОЕЛ (Никозия) от Лига на конференциите, но не съумя да се възползва от положенията и може да съжалява за нулевото реми.

Арда пък записа победа и загуба в първите си два двубоя за сезона. В откриващия си мач възпитаниците на треньора Александър Тунчев бяха победени с 0:3 от ЦСКА на "Българска армия".

След това кърджалии надвиха Берое с 1:0, благодарение на дебютния гол на Ласана Н'Диайе. Отборът изигра добро второ полувреме срещу заралии и ако покаже същата игра, може и да вземе нещо от визитата си на Ботев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини