Ботев (Пловдив) - Ботев (Враца), Бабунски връща интригата в мача

Ботев (Пловдив) - Ботев (Враца), Бабунски връща интригата в мача

Topsport.bg

30-11-2021, 14:00

Ботев (Пловдив) и Ботев (Враца) откриват 17-ия кръг в efbet Лига днес от 15:00 часа на стадиона в Коматево. Двата тима се представят на двата полюса през сезона. Пловдивчани вървят в челото на класирането, като са пети с 26 точки. Врачани пък са на 12-ата позиция с 13 и се борят за оцеляването си.

Пловдивчани обаче нямат победа от 6 ноември, когато надиграха с 2:1 Пирин (Благоевград) и днес ще търсят задължителни три точки. След това те записаха загуба от Черно море и равенство със Славия. Врачани пък са в серия от две нулеви равенства.

Съдбата на треньора Даниел Моралес е поставена на карта заради слабите резултати. След края на есенния полусезон ръководството ще решава дали бразилецът ще продължи да води отбора и напролет. Врачани са без успех от август насам, като за последно спечелиха с 2:1 срещу Царско село.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА.

В същото време треньорът на пловдивчани Азрудин Валентич също е изправен пред неизвестности, след като в клуба беше назначен нов спортен директор в лицето на руснака Иван Крупенин. Под тепетата върви слух, че Крупенин, който от 1 декември ще има по-активна роля в клуба, вече търси нов треньор.

Вероятни състави:

Ботев (Пловдив): Аргилашки, Супрайен, Янсон, Генев, Минков, Рабей, Мертенс, Па Конате, Неделев, Току, Маркиньос.

Ботев (Враца): Костов, Николов, Ничев, Миланов, Фераресо, Бауренски, Георгиев, Василев, Касини, Ненов, Бабунски.

Източник: Topsport.bg

Последни новини