Ботев (Пловдив) - Пирин (Благоевград): 3:1, Андрей Йорданов връща "орлетата" в мача

Ботев (Пловдив) - Пирин (Благоевград): 3:1, Андрей Йорданов връща

Topsport.bg

15-10-2022, 15:54

Ботев (Пловдив) е домакин на Пирин (Благоевград) в интригуващ мач от 14-ия кръг на efbet Лига. Срещата на футболен комплекс Ботев 1912 в Коматево започва в 17:00ч. и противопоставя два от отборите в дъното на класирането.

Домакините от Ботев заемат 13-а позиция с актив от 10 точки, а Пирин е 15-и с 8 точки. Точно поради тази причина и двата отбора ще преследват трите точки на всяка цена.

Наставникът на "жълто-черните" Желко Копич няма да може да разчита на капитана на отбора Виктор Генев, както и на нападателя в чудесна форма - Антоан Бароан. И двамата пропускат срещата поради натрупани жълти картони.

Джеймс Ето"о обаче се завръща и ще бъде на разположение, Бисер Бонев също се включи в тренировъчните занимания с основната група от футболисти, след пропускане на последните срещи на "канарчетата". Тодор Неделев продължава своето възстановяване, въпреки че вече тренира по специална програма.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

В предишния кръг Ботев загуби от Левски с 0:1 на "Герена", като след срещата ръководството на "канарчетата" входира жалба заради съдийството.

От своя страна Пирин пристига в Пловдив след нулево равенство срещу тима на Берое (Стара Загора). Пирин заема 15-то място с 8 точки актив в Първа лига.

В последните 3 мача, "канарчетата" категорично надделяват над състава на Пирин, като записват 3 победи.

Източник: Topsport.bg

Последни новини