Ботев (Пловдив) - Царско село, развой на срещата по минути

Ботев (Пловдив) - Царско село, развой на срещата по минути

Topsport.bg

11-12-2021, 16:05

Ботев (Пловдив) приема Царско село в мач от 19-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е днес от 16:30 часа на базата в Коматево.

"Канарчетата" остават вторият най-добър домакин в Първа Лига. В останалите седем домакинства пловдивчани спечелиха и днес излизат за нови три задължителни точки срещу Царско село, който е последен в подреждането.

"Царете" са без успех на чужд терен, само три точки и едва три отбелязани гола. В предишния кръг и двата отбора гостуваха и не успяха да се разпишат. Ботев отстъпи на Левски с 0:2. Същото стори и Царско село в Кърджали срещу Арда. Определено формата и на двата тима не е добра. Победата за "Царете" под ръководството на Любослав Пенев остава само една, а от нея изминаха шест мача.

Днес домакините ще са без Николай Минков и Кевин Янсон, които са наказани. Заговори се, че треньорът Азрудин Валентич ще бъде сменен от руски специалист през зимата.

Царско село е раздиран от проблеми. В петък с клуба официално се разделиха Иван Бандаловски и Васил Шопов. Очаква се още футболисти да ги последват. Аут за днешния мач е Димо Бакалов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини