Ботев (Пловдив) - ЦСКА 2:0 (Развой на срещата по минути)

Ботев (Пловдив) - ЦСКА 2:0 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

20-03-2022, 16:17

Отборът на Ботев (Пловдив) приема ЦСКА в един от най-интересните мачове от 24-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е от 15:15 часа и противопоставя втория и третия във временното класиране, макар и "армейците" да имат солиден аванс пред своя опонент.

И двата отбора нямат загуба през пролетта, което прави мача още по интересен. Очаква се треньорът Азрудин Валентич да извърши две промени спрямо състава от равенството 2:2 срещу ФК ЦСКА 1948 в последния кръг. Сред стартовите 11 се завръщат Па Конате и Мохамед Брахими. В групата за срещата попадна и 20-годишния Джак Лейн, който вкара в дебюта си срещу Локомотив (Пловдив) при успеха с 2:0.

Тимът ще бъде воден от капитана Тодор Неделев, който заедно с Брахими ще действа зад централния нападател Бароан.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

От своя страна наставникът на гостите Стойчо Младенов се надява да може да използва капитана Юрген Матей. Нидерландецът претърпя операция на ухото, но вече тренира пълноценно. Дали ще започне от първата минута ще се решава в последния момент.

В групата попадна и привлеченият през зимата Браян Морено, който все още не е направил своя дебют заради проблеми с травма. Отляво в защитата се завръща Брадли Мазику, който пропусна домакинството срещу Царско село поради наказание.

Източник: Topsport.bg

Последни новини