Ботев (Пловдив) на лагер в Дубай или Доха

Ботев (Пловдив) на лагер в Дубай или Доха

Topsport.bg

28-09-2022, 09:32

Ръководството на Ботев (Пловдив) отново се стяга за скъп лагер по време на зимната подготовка. Изпълнителният директор Герман Чистяков разкри, че се разглеждат две възможности - Дубай и Доха.

"Скоро ще сме избрали точните дати и локации. Част от подготовката ще се проведе в Пловдив, а друга част - в чужбина. Точно в момента се работи по това", обяви Чистяков.

Той говори и за руския влогър, който тренира с тима.

"Миша Прокопиев - изключително талантлив млад футболист, минал през школата на Зенит. През тази година той отлично се представи в мачовете за купата на Русия, които за него бяха дебютни в професионалната кариера. Михаил идва на проби при нас. Треньорският щаб ще наблюдава представянето му и след това ще вземем решение за неговото бъдеще при нас. Миша е популярен в Русия благодарение на социалните мрежи, но в дадения случай не медийната страна на въпроса ни интересува.

Ние гледаме на Михаил като на професионален футболист и неговото бъдеще в Ботев зависи изключително от това как ще се представи по време на тренировъчните занимания с отбора. А ако той успее да докаже потенциала си пред клуба и продължи кариерата си при нас, многобройната аудитория, която го следва, автоматично ще започне да следи и Ботев. Засега нямаме планове да работим с руския пазар, особено в настоящата ситуация, но нещата могат да се променят изключително бързо. И това, че там вече са чували за Ботев, може да се окаже много полезно за нас", заяви Чистяков.

Източник: Topsport.bg

Последни новини