Ботев (Пловдив) пусна в продажба билетите за мача с Царско село

Ботев (Пловдив) пусна в продажба билетите за мача с Царско село

Topsport.bg

20-05-2021, 16:19

Ботев Пловдив приема Царско село в среща от последния 32-ри кръг на efbet Лига. Двубоят е в неделя от 20:30 часа на "Футболен комплекс Ботев 1912".

За мача със столичния тим от "жълто-черния" клуб направиха жест към феновете и билетите ще бъдат на 50% от обичайната стойност.

От днес до началото на двубоя всеки, който закупи артикули от фен магазина на стойност над 39лева, ще получи безплатен пропуск за мача. Освен това започва промоция на официалния мачов екип, както и на третия екип за настоящия сезон, като двете фланелки ще се продават на цена 45 лева.

Ценните хартийки вече са налични за продажба в системата на Eventim, както и във фен магазина на "Футболен комплекс Ботев 1912".

Поради задължителните ограничителни мерки, ще се продават ограничен брой пропуски.

Цените са както следва:

Централна трибуна - 5 лева

Трибуна Юг - 4 лева

Сектор Гости - 4 лева

В делничните дни фен магазинът на клубната база е с работно време от 9:00 до 19:00 часа. В събота - от 10:00 до 14:00 часа. В деня на мача, от 18:30 часа до началото на срещата, пропуските ще се продават на касата на "Футболен комплекс Ботев 1912".

От Ботев призовават привържениците, които ще бъдат на трибуните за спазване на физическа дистанция от най-малко метър и половина и носене на защитни маски за лице.

Източник: Topsport.bg

Последни новини