Ботев (Пловдив) увеличава бюджета си за новия сезон

Ботев (Пловдив) увеличава бюджета си за новия сезон

Topsport.bg

26-05-2022, 08:29

Ботев (Пловдив) ще увеличи бюджета си за новия сезон, в който може да атакува групите на Лигата на конференциите, ако спечели баража с Берое, пише "Тема Спорт". Бюджетът ще бъде завишен с 30% спрямо сегашния. Очаква се собственикът Антон Зингаревич да подпомогне финансово и строежа на "Колежа". Той е проучил възможността за закупуване на модерна система за лицево разпознаване, чрез която западните клубове отдавна контролират сигурността по трибуните.

Междувременно стана ясно, че старши треньорът Азрудин Валентич ще може да заложи на най-доброто, с което разполага за мача с Берое. В състава на "канарчетата" няма контузени или наказани играчи. Цели шестима висяха с картони преди последния двубой от плейофите със Славия, но те се опазиха и не се стигна до санкции.

Основното колебание на босненския специалист е дали на върха на атаката да започне Антоан Бароан, или той да бъде използван като жокер от пейката. На вратата ще се завърне Георги Аргилашки, който имаше 4 жълти картона, и се наложи в последните срещи да пази Хидайет Ханкич.

Източник: Topsport.bg

Последни новини