Бразилец дебютира за Арда срещу Дунав

Бразилец дебютира за Арда срещу Дунав

Novsport

05-10-2019, 12:57

Бразилецът Матеус Леони почти сигурно ще дебютира за новия си отбор Арда Кърджали. Тимът приема утре от 17:30 часа Дунав Русе в мач от 12 кръг на Ефбет лига.

Леони подписа с Арда на 19 септември, но не игра в предните два мача - при загубата от Лудогорец с 0:2 и при победата над Етър с 2:1 в миналия кръг. Сега треньорът Стамен Белчев е много вероятно да му даде първи игрови минути, като по-вероятно е това да се случи през второто полувреме.

Леони подписа договор с новака в елита за една година, като в периода 2017-2019-а изигра 58 мача и реализира 1 гол с екипа на Берое.

Бразилецът има италиански паспорт и действа като ляв бранител, а преди да пристигне в Стара Загора през лятото на 2017 година, е играл в Салгейро, Гуарани де Собрал, Витория де Конкиста, Каяш, Лувердензе и швейцарския Ксамакс.

Спортно-техническият щаб на Арда преговаря за контрола по време на паузата за националните отбори. Желанието на Стамен Белчев е отборът със сигурност да изиграе една проверка, за да може да задържи футболистите в кондиция.

Източник: Novsport

Последни новини