Бруно: Поведението на Санкаре е към клуба, не съм тук да възпитавам

Бруно: Поведението на Санкаре е към клуба, не съм тук да възпитавам

Novsport

13-12-2020, 16:41

Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович обяви след домакинската победа с 2:1 над Ботев (Враца), че ще реши въпроса със Санкаре бързо и по негов си начин. Повод за изказването му стана поведението на халфа след смяната му, отказвайки да поздрави босненския специалист, който протегна ръка към него.

“Не съм тук да възпитавам. Аз съм за спортните неща. Има клубни правила. Те не са мой проблем. Във всеки клуб има правила. Като треньор мога да им говоря на играчите и всичко ще продължава и ще става така, както искам аз.

Това поведение не е към мен, а към клуба и другите играчи. Не искам да виждам такива неща. Той го знае, аз го зная, клубът го знае. Ако искаме да направим голям отбор, а всички го искаме, такива неща трябва да са другаде.

Виждам, че ви е интересна тази тема. Аз нямам голям проблем с това. Напротив. Ще реша тези въпроси много бързо и по мой начин. Както казах, ще става така, както искам аз. Какви са моите начини? Това ще си остане в съблекалнята. Играчите знаят правилата, ще реагирам по мой начин”, каза Акрапович”, който допълни, че иска Али Соу в отбора и през пролетта, а също така няма да позволи на никой да подцени предстоящото дерби с Левски.

“Много искам да остане. Имам допълнителен ангажимент към него. Когато вкарва голове, ме радва много. Един уникален играч. Всеки треньор би искал да има такъв играч като него”, обяви своето желание Акрапович.

“Който подцени дерби е или тъп, или не разбира нещата. Аз няма да позволя да се подцени противник - дали е Ботев (Враца), Ихтиман или Левски - няма да позволя на никой. Искам да се отнасят сериозно - и на тренировка, а на мач още повече”, закани се босненският специалист. 

Източник: Novsport

Последни новини