Букарев призова: Помогнете на Левски не заради Тити или Павел Колев, а заради клуба

Букарев призова: Помогнете на Левски не заради Тити или Павел Колев, а заради клуба

Novsport

15-05-2020, 13:04

Наставникът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев заяви, че клубът ще даде шанс на някои млади футболисти до края на шампионата. Специалистът сподели, че състоянието на играчите към момента не е добро, но това е нормално с оглед на голямото прекъсване на тренировъчния процес.

"Двата месеца ги прекарахме скучно, чакайки добри новини. Щастливи сме да се видим и да поработим заедно дори и да е на групи. Въпреки индивидуалните планове, няма как да е добро състоянието на играчите. Някои са били на места с дворове, където са можели да потичват, но разбира се не е това, което трябва да бъде. Сега ще отделим време за подготовка, което е нормално", каза Букарев.

"Всичките ни тестове за коронавриус са отрицателни. Тези три седмици не са достатъчни за подготовка, но все пак е нещо и ще се опитаме да наваксаме. Мисля, че за всички е ясно, че с оглед на формата нямаме шансове да се спасим. Ще дадем шанс на млади футболисти в оставащите срещи. Не е тайна, че всички отбори са в затруднено финансово положение, така че ще трябва да се учим да живеем в по-различна реалност".

Букарев коментира и темата за Левски, като призна, че е помогнал на клуба и призова за обединение на “синята” общност.

"Помогнах на Левски като човек, който е взимал много от отбора, но не искам да афиширам с какво точно. Като човек, който работи в друг клуб не мога да коментирам процесите там, мога само да отправя призив към всички, които обичат Левски да помогнат с каквото могат. Не за Тити Папазов, Павел Колев или собствениците, а за самия клуб. Явно са правени грешки през годините, но сега е моментът да има обединение. Ако се разреши сегашният казус пред Левски ще стоят по-добри дни", каза Букарев.

Източник: Novsport

Последни новини