Букмейкърите дават сериозно предимство на Пирин срещу Ботев (Враца)

Букмейкърите дават сериозно предимство на Пирин срещу Ботев (Враца)

Topsport.bg

27-05-2023, 14:21

Новината, че Ботев (Враца) тръгва за Благоевград без куп основни футболисти, веднага се отрази на коефициентите на букмейкърите. В четвъртък победа за Пирин бе със ставка от 1.87, но вчера тя се срина до 1.22. Ясно е какво очакват да се случи в къщите за залози, пише "Тема спорт".

Треньорът на Пирин Христо Янев, също като колегата си, има доста проблеми. Те са най-вече в халфовата линия. Наказан за двубоя е преотстъпеният от Ботев Пд Димитър Тонев, а звездата на орлетата Чебрайлс Макрецкис е пред трансфер във Ференцварощ и е аут от сметките на треньорския щаб. Янев няма да може да разчита и на опитния страж Янко Георгиев, както и на централния нападател Преслав Йорданов.

При победа Пирин почти ще си гарантира оставането. Ако не успее да го направи директно, то ще е на бараж, където ще срещне тим от Втора лига.

Ръководството на орлетата се надява на "помощ от публиката". Заради това входът на "Христо Ботев" е свободен. Без билет ще се влиза и на последното домакинство срещу Спартак Вн на 5 юни.

Източник: Topsport.bg