Бургаският фенклуб на Левски проведе поредната си благородна инициатива

Бургаският фенклуб на Левски проведе поредната си благородна инициатива

Topsport.bg

13-04-2023, 20:39

Бургаският фенклуб на Левски - Blue Boys Burgas - проведе поредната си благородна инициатива. Съвместно със "синия" фенклуб от гр. Болярово, привържениците зарадваха за Великден над 80 души в затруднено положение в няколко села от Община Болярово.

Ето какво написаха от Blue Boys Burgas на страницата си във Фейсбук:

За поредна година, Клуб на Привържениците на Левски "Blue Boys Burgas", в съвместна инициатива с Фен Клуб "Левски" - гр. Болярово, организираха Левскарски Великден, за възрастни и семейства в затруднено положение, в няколко села от Община Болярово!

За нас бе удоволствие да посетим тези хора, в едни изключително сложни и трудни времена, като им вдъхнем искрица вяра в доброто! Посетихме над 80 души, които ни приеха с отворени сърца в скромните си домове!...

Може да напишем доста трогателни и прочувствени слова, за емоциите и чувствата, които видяхме в лицата им, но ще оставим снимките, да говорят сами по себе си!

Изказваме специални благодарности на Офк"Несебър", Ключарско ателие в Практикер Бургас и Ресторант "Месамбрия" - гр. Несебър, за финансовата подкрепа, подпомогнала реализирането на тази кампания!

Всичко се състои в нашите задружни сили!

САМО ЛЕВСКИ!

Източник: Topsport.bg

Последни новини