В Берое изобщо не се притесняват от раздяла с Макута

В Берое изобщо не се притесняват от раздяла с Макута

Novsport

09-01-2021, 07:54

В Берое са готови да реагират с намирането на заместник на звездата на тима Гаюс Макута, ако се стигне до продажбата му. Както е известно, той е под наем при заралии до края на сезона от Брага. Халфът е спряган за ново попълнение на унгарските МОЛ Фехервар и Ференцварош.

"За състезателя има запитвания от няколко клуба. Те обаче не са облечени с конкретни параметри. Към продажба на футболиста ще прибегнем само при много изгодна от финансово естество оферта. Ако все пак такава се появи и играчът ни напусне, ще сме способни да реагираме адекватно с привличането на негов достоен заместник", заяви спортният директор на Берое Валентин Грудев.

"До края на трансферния прозорец остава близо месец. Времето е достатъчно дълго и ще ни позволи да сме гъвкави, привличайки друг също толкова класен халф. Да не забравяме, че в запас разполагаме с Карлос Охене и Ибрахима Конте, които не можахме да ползваме в много мачове през есента, защото лекуваха контузии. Те вече са готови да стъпят здраво на терена напролет", добави Грудев.

Източник: Novsport

Последни новини