В Бразилия хвалят ас на Левски, в Сърбия пращат нов вратар на „Герена“

В Бразилия хвалят ас на Левски, в Сърбия пращат нов вратар на „Герена“

Novsport

28-05-2020, 10:03

Паулиньо е сред най-добре представящите се бразилци в чужбина и си заслужава всяка стотинка, тръбят медиите в родината му.

В Бразилия смятат, че той може да се превърне в една от най-апетитните хапки на пазара, който се очаква да бъде доста интересен през това лято.

Крилото притежава и български паспорт, който може да му отвори доста врати в Европа. Оствен това той бе спряган и за трансфер в Близкия Изток.

Самият Паулиньо обаче бе категоричен, че на този етап мисли само за Левски и иска да спечели трофей със "сините" този сезон.

Както е известно, на "Герена" не крият, че ще бъдат принудени да се разделят с основни играчи.

Целта ще бъде да се запазят младите чужденци Робърта и Спиерингс.

Медиите в Сърбия обаче са уверени, че 32-годишният вратар Зоран Попович ще премине в Левски. Стражът подписа предварителен договор със "сините".

В Белград са сигурни, че Попович ще пристигне на "Герена", въпреки неяснотата около трансферния пазар и липсата на пари в касата на столичния гранд.

Зоран Попович в момента е част от Цървена звезда, като има договор с тима до края на сезона.

"Звезда ще трябва да вземе двама вратари, защото Милан Борян е искан от Ал Хилал. Зоран Попович със сигурност си тръгва - за него няма връщане назад", пише fudbal.hotsprot.rs.

От "Герена" не са дали окончателен отговор за бъдещето на Зоран.

"Сините" със сигурност се разделят с Милан Миятович, чийто договор няма да бъде удължен. През февруари Левски привлече българския национал Георги Георгиев.

Източник: Novsport

Последни новини