В Етър се надяват да счупят каръка и да постигнат първа победа днес

В Етър се надяват да счупят каръка и да постигнат първа победа днес

Novsport

08-11-2020, 07:48

Етър продължава да е единственият тим в елита без победа от началото на сезона.

Днес "виолетовите" посрещат Арда (Кърджали) и ще се опитат да сожат край на дългото чакане и да вземат три точки, които да им вдъхнат увереност преди паузата в шампионата. Задачата не е никак лесна, защото Арда се представя силно и до момента допусна само едно поражение - 0:2 при визитата на Черно море. Отборът на Николай Киров е шести в класирането и има третата най-добра защита, а Етър е вкарал повече голове само от Славия и Царско село.

Халфът на "болярите" Божидар Кацаров вече тренира пълноценно и се очаква да е титуляр. В групата попадат и доскоро контузените Христофор Хубчев и Иван Петков, но двамата няма да започнат от първата минута. Мача пропускат Пако Пуертас и Николас Фемиа.

Никола Колев също не е възстановен от травмата си. Атаката ще води Преслав Боруков, подкрепян по фланговете от Милчо Ангелов и Алдаир Ферейра."Трябва да се извиним на феновете ни за разгрома във Враца с добра игра и надявам се най-после с победа", коментира преди двубоя Петко Петков.

"Чака ни много тежък мач. Това, че Етър все още е без победа, няма никакво значение. При тях настъпиха някои промени и въпреки загубите се забелязва промяна. Трябва да подходим сериозно, отговорно и без грам подценяване на мача и съперника", предупреди наставникът на Арда Николай Киров. 

Източник: Novsport

Последни новини