Валентич след резила във Варна: Видях доста добри неща

Валентич след резила във Варна: Видях доста добри неща

Novsport

05-05-2021, 19:39

Треньорът на Ботев Пловдив - Азрудин Валентич, изненадващо заяви след 1:3 от Черно море, че е видял доста положителни неща. 

"Имаше напрежение преди мача. Трябваше да играем с четирима в средата на терена. След втория жълт картон направихме грешки. Имахме своите възможности. Вкарахме попадение. Недоволен съм заради червения картон. Ако го нямаше, можеше да реализираме още", каза той.

"Играхме срещу невероятен отбор. Тяхната офанзивна линия има отлични изпълнители. През второто полувреме показахме, че ще се борим за този клуб. Демонстрирахме изключителна дисциплина. За нас всеки мач е подготовка за следващия сезон. Знаем на кои позиции искаме да се подобрим. Днес видях доста добри неща. Трябва да продължим да работим и следващия мач ще се справим по-добре", заяви той.

"Имахме тактическа дисциплина. Но индивидуалните грешки могат да се случат. Като отбор обаче играем добре. Ако погледнете 90-те минути имахме две добри положения да вкараме гол. Но за да печелиш, трябва 60-70 минути да играеш на висота. Това е проблемът", заяви още той.

"Ще изиграем мача с Левски с увереност. Трябва да дадем всички от себе си, не само срещу Левски, но и срещу останалите", добави Валентич.

Източник: Novsport

Последни новини