Валери Божинов е все по-близо до договор с Локомотив (София)

Валери Божинов е все по-близо до договор с Локомотив (София)

Topsport.bg

05-12-2021, 10:08

Локомотив (София) проявява интерес към Валери Божинов, съобщава "Тема спорт". В момента нападателят е свободен агент, след като бе освободен от Левски след началото на сезона. 35-годишният футболист записа два двубоя за "сините".

Още със завръщането си на "Герена" обаче Станимир Стоилов реши да не разчита на нападателя. Освен на него, Мъри посочи вратата на още двама - Христофор Хубчев и Симеон Славчев. Първият веднага си намери тим и отиде в благоевградския Пирин. Славчев пък все още е свободен агент. Локомотив (София) също е кандидат за подписа на халфа. Все още обаче не е ясно дали ще успее да го привлече.

Валери Божинов дълго време тренираше със Славия, но така и не получи предложение да подпише с белите. Вместо на него в "Овча купел" се спряха на друг бивш футболист на Левски - Жуниор Мапуку.

През зимата Локомотив със сигурност ще се подсили с нападател. Причината е, че червено-черните са недоволни от Карим Бухмиди. Той загуби доверието на треньорския щаб. Двете страни ще се разделят след последните есенни мачове.

Източник: Topsport.bg

Последни новини