Великов обеща: Ще направим много добър отбор

Великов обеща: Ще направим много добър отбор

Topsport.bg

21-06-2021, 20:19

Старши-треньорът на Етър - Веселин Великов говори преди старта на лятната подготовка на тима.

Г-н Великов, кои са новите попълнения в тима?

- Засега са четирима: Николай Дичев, централен защитник, Николай Янков - опорен халф, Атанас Кръстев - ляв бек от Арда и Радослав Апостолов - опорен полузащитник от Берое. Очаквам още двама, които ще са на проби.

Има ли футболисти от досегашния отбор, които още не са се присъединили?

- Чужденците Хосе Кордоба, Ловре Кнежевич и Ромеш Ивей, които ще се приберат тези дни. По всяка вероятност ще се разберем и с Божидар Кацаров, в преговори сме с Дани Младенов и Яни Пехливанов. Смятам, че ще изградим боеспособен отбор, който може да се противопостави на повечето отбори от Втора лига. Няма да е лесно, имаме малко време за подготовка, защото 33 дена не са достатъчни, за да влезем пълноценно. Но тренираме ли на 100 %, няма да имаме проблеми.

Виждаме доста юноши от дублиращия отбор...

- Осем момчета плюс двама вратари. Ще им дам шанс на всички и който покаже качества, ще остане с мъжкия отбор. Двамата вратари остават при нас със сигурност като трети вариант за поста. Целта е юношите да се интегрират в първия отбор и нещата зависят само от тях.

Казахте, че е трудно, но вярвате ли, че Етър ще има сили да се завърне в елита?

- Разбира се! Като се завърнат и останалите момчета, ще направим добър отбор. Запазихме 11 футболисти от досегашния тим, така че ще направим всичко възможно Етър да е сред първите три места, които дават право на промоция.

Източник: Topsport.bg

Последни новини