Величков: Срамно и жалко е поведението на Михайлов

Величков: Срамно и жалко е поведението на Михайлов

Topsport.bg

11-06-2021, 16:18

Петър Величков, който бе остранен като член на Изпълкома, даде по-рано мнението си за случващото се. Бизнесменът не е получил покана за днешното заседание, а по-късно Борислав Михайлов се изказа доста крайно за него.

"От медиите разбрах, че има заседание на Изпълкома. Аз покана нямам. Срамно е това поведение на ръководството, не мисля, че зад това действие стои Михаил Касабов. Имам информация, че всички в БФС са се снишили и са оставили Михайлов да се разпорежда без да има правно основание за това. Не е вписан в регистъра като президент на БФС и за съжаление за всяко негово действие отговорност все още носи Мишо Касабов. Само мога да си представя как се чувства той в тази ситуация. Не разбирам поведението на Михайлов и спрямо мен. Позволих си да споделя публично моето виждане за това, какво представлява федерацията в момента след почти 8 годишно присъствие в ИК на БФС и да изкажа лично мнение какъв е според мен правилният път, по който БФС трябва да върви. Да продължаваме да се самозалъгваме, че всичко е наред ли? Не виждам нищо лошо в това", коментира Величков пред dsport.

"Срамно и жалко е поведението на Михайлов. Ще вкара централата в още по-задънена улица, но и от най-задънената улица има изход, ако има желание да се излезе от нея. Това желание го има. Всеки ден ставаме свидетели на това желание, когато разговаряме с клубовете в страната. Приказките за подкрепа на над 350 клуба за Михайлов май ще се окажат "приказки под шипковия храст", за да не кажа директно лъжи или просто празни фрази хвърлени във въздуха. Явно в бъдеще ще трябва да се информирам по друг начин за заседанията на Изпълкома, за да мога да присъствам", допълни коментара си Величков.

Източник: Topsport.bg

Последни новини