Венцеслав Стефанов: Касай си седи в Унгария, тук някакъв негов не знам какъв е, той пише нарядите

Венцеслав Стефанов: Касай си седи в Унгария, тук някакъв негов не знам какъв е, той пише нарядите

Topsport.bg

08-10-2022, 20:38

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира актуалните свързани с клуба след победата с 1:0 над Септември в мач от 13-ия кръг на българския шампионат. Силният човек в тима отново се нахвърли върху съдиите, въпреки че не ги упрекна в последните два мача на "белите".

"Септември също имаше своите положения, в последните секунди видяхте. Да бъдем реалисти, най-радостното е, че и двата отбора играеха футбол и мисля, че ако повече отбори дават шанс на българските футболисти, сигурно ще имаме и по-силен национален отбор", каза Стефанов след края на двубоя .

"Вие ще кажете, аз се радвам, винаги съм бил за българите, за нашите момчета. И в Славия, и в Септември има много млади, кадърни, перспективни футболисти, които ако имат повече шанс да играят непрекъснато, при всички случаи ще разгърнат възможностите си и утре ще се радваме на добри техни изяви в националния отбор или в добри чужди клубове, в които заслужават да отидат", заяви той относно многото млади български играчи, които взеха участие в мача.

"Не съм по прогнозите, не мога да кажа. Сигурен съм, че ще излязат мотивирани и с желание. Дано, дано и започнете, дано съдийството да е като в последните ни два мача. В Пловдив загубихме, но ако съдийството е коректно, който и да победи, ще бъде добре за българския футбол, защото ние загубихме 6 или 9 точки от безобразни съдии. И ВАР, и главните съдии, просто порнография", каза той относно предстоящия двубой с Левски.

Силният човек в тима отново се нахвърли върху съдиите, въпреки че не ги упрекна в последните два мача на Славия.

"Не се сещам, Сватбата млад съдия ли беше или този другия, дето ни отряза главата, млад ли е. Касай си седи в Унгария, тук някакъв негов не знам какъв е, той пише нарядите, той нито ги знае, нито ги познава. Сега делегат беше Петър Петров, който беше шеф на съдиите. Данчо Сталев са го извадили от делегатството, човек достоен, знаещ, можещ. Идва един от унгарската пуста и ти казва Гошо, Пешо и Тошо ще бъдат на този мач"

"Не е виновен Борислав Михайлов. Той е виновен за това, че е сложил този Касай. А Касай, като са го сложили, трябва да си гледа работата, а не да се чеше по Будапеща и тук да ни праща един негов ... няма да кажа какво", каза още президентът на Славия относно шефът на съдиите Виктор Кашай.

"Не едно на ум, а седем на ум. Похарчиха го Кабаков, защото е свирил Берое - Левски и сега кой ще свири. Смятам, че ако сложат някой от младите, няма да сбъркат. Ако момчето има панталони и свири по съвест, няма да сбъркат, няма да му се катерят по главата", завърши Стефанов относно съдийския наряд за предстоящия сблъсък с Левски.

Източник: Topsport.bg

Последни новини