Венци Стефанов: В Левски трябва да се стегнат, при Мъри няма тънга-мънга

Венци Стефанов: В Левски трябва да се стегнат, при Мъри няма тънга-мънга

Topsport.bg

11-07-2022, 22:41

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов победата на белите над Спартак Варна в Морската столица. Шефът на най-стария столичен клуб направи кратък коментар и на видяното в първия кръг на efbet Лига.

"Щастлив съм! Поздравявам момчетата и най-вече Дарко Пасевски! Той е Пасевски, защото такъв пас може да даде само човек, който има нещо в главата и който знае футболната азбука. Поздравявам и Радо Станев - наше момче, но и голям спартаклия. Ще видим срещу Черно море какво ще стане. Засега нищо не мога да кажа. Черно море не впечатли с кой знае какво на старта, но пък спечели.

От видяното дотук може да се каже, че двата ЦСКА тръгнаха добре в шампионата. Макар че противникът на ЦСКА на "Армията" не е някакъв критерий и трудно може да се каже нещо конкретно - те с нищо не ги затрудниха. Смятам, че и срещу Локомотив (София) във втория кръг ще е същото. Трябва да видим отбора на ЦСКА срещу силен отбор. ЦСКА 1948 ме изненада с тази победа над Левски. Играха без Чочев, а той им е най-силният играч. Това показва, че там се работи, а имат и добри български момчета.

В Левски трябва да се стегнат. Чака ги много тежък мач с ПАОК и ще им трябва добра преднина преди мача в Солун. Мъри трябва да ги стегне сериозно и вярвам, че ще го направи - той е сериозен специалист, при него няма тънга-мънга. Хебър поднесе голямата изненада на този кръг, с победата над Ботев (Пловдив), но щеше да е много по-добре, ако тя беше постигната с повечко българи.

Лудогорец стартира очаквано, там следват друга политика, амбициите са други, целят се в мачове с най-добрите отбори в Европа. В крайна сметка дано успеят, ще е добре за всички да имаме участник в групите на Шампионската лига", заяви пред Sportal Венцеслав Стефанов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини