Венци Стефанов: Приказките за нулев сезон идват от устите на простаци, разни празнодумковци

Венци Стефанов: Приказките за нулев сезон идват от устите на простаци, разни празнодумковци

Novsport

16-03-2020, 11:40

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред Спортал относно епидемията от коронавирус и объркването във футболния календар. Членът на Изпълнителния комитет на БФС призова към спокойствие.

"Само Този горе може да каже кога ще бъде пикът на вируса. Дори професор Мутафчийски не знае кога ще свърши всичко. Познавам го добре професора, приятел ми е - много добър специалист и човек, а явно и много добър ръководител."

"Приказките за нулев сезон идват от устите на простаци, разни празнодумковци. Какво значи нулев сезон?! А кои български клубове ще играят в евротурнирите наесен? Това не са сериозни работи."

"Дали спазвам указанията? Да, спазвам ги, но все пак имам и някакви ежедневни ангажименти, та се налага понякога да излизам. Не може да си съвсем като пиле в клетка. Не разбирам младите какво ги е страх толкова от коронавируса - просто трябва да се спазват правилата и да има спокойствие. А питате ли ме мен - аз съм на 70 бимбирици! Мен не ме е страх от вируса, страх ме е само от грозни жени", заяви босът на най-стария столичен клуб.

Източник: Novsport

Последни новини