Венци Стефанов: София трябва да изравнява на Пловдив

Венци Стефанов: София трябва да изравнява на Пловдив

Topsport.bg

22-08-2021, 09:22

В петък Ботев победи Левски с 3:1 и така Пловдив поведе на София в този кръг. Днес Славия гостува на Локомотив и президентът на "белите" Венцеслав Стефанов иска да види "изравняване".

"София трябва да изравнява на Пловдив, дано да стане. Заради моментното състояние на Левски победата на Ботев не е изненада. Ние горе-долу знаем къде се простират възможностите ни и затова гледаме да си вършим нещата - тихо, кротко, точките се трупат. Момчетата ни характер имат, но трудно бележим. Това ни е проблемът. Да, в последния мач с Берое вкарахме три гола. Дай Боже да се отпушим", сподели пред "Тема Спорт" Стефанов.

Относно решението на Троа да се откаже от Филип Кръстев и възможно ли е да се върне в "Овча купел", членът на Изпълкома сподели:

"Предполагам, че ще си остане в Ломел. Не съм го търсил, не сме се свързвали с него да се върне. Мениджърът му е голям философ и оттам страда той. Филип имаше перфектен договор с белгийския клуб. Но агентът му каза, че е по-добре в Троа, и ето докъде стигна."

В понеделник селекционерът на националния отбор Ясен Петров трябва да обяви имената на играчите от Първа лига за световните квалификации с Италия и Литва и контролата с Грузия (2, 5 и 8 септември). Дали очаква сред тях да има футболисти на белите, Стефанов заяви:

"Би трябвало Славия да има национали за предстоящите мачове през септември, но последната дума има селекционерът, не аз."

Локомотив (Пловдив) пък ще направи днес четвърти опит за първа победа в шампионата. В предишния кръг "черно-белите" спечелиха дебютната си точка за кампанията - 0:0 с Черно море на "Тича". 

Те обаче отново не показаха истинското си лице.

Източник: Topsport.bg

Последни новини