Венци Стефанов: Ядосан съм на странични фактори, те може и да са от това с кого си лягам...

Венци Стефанов: Ядосан съм на странични фактори, те може и да са от това с кого си лягам...

Topsport.bg

22-10-2022, 20:38

Президентът на Славия Венци Стефанов коментира равенството 1:1 с ФК ЦСКА 1948 като не скри своето разочарование.

"Кажете? Причината да съм ядосан е комплексна. Ядосан съм и на себе си, и на футболистите, и на някои странични неща. Кои са тези неща ли? С тези въпроси може да стигнете с кого си лягам довечера. И това е от страничните. Друг въпрос имате ли? Казах на дясната ръка на Кашай, че съдии, които са доказано некадърни не трябва да ги слагат като ВАР, МАР и т.н. Три точки ни взеха срещу Арда (Кърджали), три точки срещу ЦСКА.

Той ме попита дали имам доказателства, за да ги дадем в полицията. Благодарих му и довиждане. Слушай, моето момиче, с теб се познаваме от много години - това слънце грее, ама не топли. Точките са извадени от актива на Славия, а не от джоба на Виктор Кашай. А парите излизат от хората, които си дават парите за футболистите и клуба. Свикнал съм с наказанията, съдиха ме за расизъм - за това, че не обичам джендъри... Никакъв проблем нямам. Нека да ме съдят за истината.

На Ринг съм му казал истината. Когато човек мълчи, не казва нищо и се съгласява с това, което се случва, се нарича роб. Аз не искам да бъда роб - не съм бил и няма да бъда. На себе си и на футболистите съм ядосан, защото не победихме. Защото това момче исках да дойде в Славия, той отиде в ЦСКА - Ивайло Чочев. Старите хора казват: ум царува, ум робува, ум патки пасе. Сега не съм нервиран", заяви босът на най-стария столичен клуб.

Източник: Topsport.bg

Последни новини