Венци Христов: Винаги бих помогнал на Левски

Венци Христов: Винаги бих помогнал на Левски

Novsport

30-07-2020, 08:19

 Родният нападател Венци Христов призна, че засега не е разговарял с никого от "синьото" ръководство, но е готов да помогне на клуба, ако се наложи.

"Не съм провеждал нито един телефонен или персонален разговор с ръководството на Левски", призна Христов пред "Блиц".

"Винаги бих помогнал на Левски. Имам приятели в отбора. Наскоро и на морето се засякох с някои от момчетата. Запознат съм със ситуацията на "Герена".

"Не аз съм човекът, който ще даде правилната рецепта за излизане от тази финансова криза на отбора, но личното ми мнение е за налагане на футболисти, които на първо място имат желание да играят в отбора и са добри и можещи. С момчета, които не са меркантилни и поставят емблемата на първо място. За Левски е много важно да има конкретна цел, купа и шампионат. Тогава съм сигурен, че нещата коренно ще се променят. От 2009 година насам очакваме този момент. Боли ме, че Левски е в това състояние."

"Дано Господ подреди пътя ми така, че отново да стана част от "Синята приказка", но ако това не се случи, ще трябва да продължа, защото обичам тази магическа игра и знам, че има още какво да дам на професионалния футбол. Няма да остана без отбор", допълни Христов.

Източник: Novsport

Последни новини