Веселин Великов: Трябва да сме постоянни и да реализираме положенията си

Веселин Великов: Трябва да сме постоянни и да реализираме положенията си

Topsport.bg

17-07-2021, 20:56

Треньорът на Етър Веселин Великов даде мнението си за поражението с 0:2 от Левски в контрола. 

"От резултата няма как да сме доволни. Не започнахме добре мача и от 10-ата до 15-ата минута все едно ни нямаше на терена. После започнахме да играем това, което искахме. Изтървахме две-три ситуации, ударихме греда. Можем да извадим позитив от тази контрола", заяви Великов.

"Направихме добро второ полувреме. Мачовете в Б група няма да са като този. Ние ще сме отборът, който ще иска да е по-инициативен. Да се надяваме, че ще реализираме поне 30% от положенията си и няма да имаме проблеми", добави той.

"Сигурно внасят напрежение високите цели. Няма как да играем без напрежение. Всички трябва да знаем какво е да носим виолетовата фланелка".

"Всичко се решава на терена. Трябва да сме постоянни и на първо място трябва да реализираме положенията си. Да, имам опит от по-ниска дивизия да вкарам отбор в по-висока. Всичко зависи от 11-те на терена, които се раздават максимално. Засега финансово всичко е наред в Етър".

"Има четири-пет отбора във Втора лига, които със селекцията, които направиха ги афишират за първите места. Това са Миньор Перник, Хебър, Монтана и Септември. Първенството сега е от 20 отбора. До зимата очаквам 19 здрави мача", каза още наставникът на търновци.

Източник: Topsport.bg

Последни новини