Вили Вуцов защити сина си, заплаши Мезу с дело за клевета

Вили Вуцов защити сина си, заплаши Мезу с дело за клевета

Novsport

25-04-2021, 14:49

Бащата на Светослав Вуцов - Вили, коментира расисткия скандал, в който бе замесен сина му след двубоя между Етър и Славия.

Стражът на "белите" бе обвинен от Миси Мезу, че го е нарекъл маймуна в края на първата част.

"Съжалявам, че трябва да губим на хората времето. Аз не съм му адвокат, но мисля, че той не е подготвен да се защити по най-добрия начин. Не като адвокат, а като негов съветник, настойник", посочи той пред БНТ. 

„Говорих снощи дълго с него, познавайки си детето съм убеден, че не е направил нищо подобно. Заставам с цялото си сърце и душа.  Това са само догадки - нещо написано в социалните мрежи не е обвинение всеки може да го напише и всеки да го отрече“, допълни Вили Вуцов.

"Той твърди, че в 40-ата минута този играч на Етър пада в наказателното поле да симулира. В този момент има спречкване, той ми казва, че той му е казал "Симулант бягай от тука". Последвали са обидни реплики на френски и английски. Ще му кажа на Миси Мезу нещо като баща: "Младеж, ти, дето си провокирал, че ще му стъпиш на главата. Няма да позволя на никой да говори така на моето дете, независимо дали на български, френски или италиански."

"От сутринта се съветвам с адвокати. Ако видя официална жалба или нещо подобно, ще последва такова тежко дело за клевета, обида. Да му дойде акъла на този младеж да не вкарва в такива приключения един 18-годишен играч", добави Вили Вуцов.

Източник: Novsport

Последни новини