Витоша (Бистрица) се раздели с вратар

Витоша (Бистрица) се раздели с вратар

Novsport

04-06-2020, 16:56

 Витоша Бистрица се раздели с вратаря Християн Василев. Двете страни са се разбрали да прекратят сдоговора по взаимно съгласие. 

Младият стряж беше част от клуба близо четири години. През този сезон той бе под рамката в 16 мача в efbet Лига. 

Василев не пази за тима по време на контролата срещу Левски миналия петък, когато под рамката бяха Кристиян Кацарев и Николай Кръстев. 

Треньорът на Витоша Асен Букарев сподели, че в момента в клуба градят тим за Втора лига. Целта пред Християн Василев е да продължи да играе на най-високото ниво.

"Вратарят Християн Василев вече не е футболист на Витоша. Двете страни се разделиха по взаимно съгласие. Целият клуб благодари на Християн за огромния принос и му пожелава успех в бъдеще!", написаха от клуба.

Междувременно от Витоша публикуваха съобщение свързано с билетите и пропусквателния режим за срещата с ЦСКА, която ще се проведе на 06.06.2020 г. от 21 ч. в Бистрица.

"Броят на билетите е ограничен до 30% от капацитета на стадиона предвид разпоредбите на МЗ и настаняването на зрителите най-малко през 2 седалки. В тази връзка съветваме всички фенове, които държат да присъстват на мача да се запасят с билет предварително, тъй като е възможно да няма достатъчно останали в часовете непосредствено преди срещата.

Цените на билетите са както следва:

Сектор гости: 10 лв. (в предварителна продажба във фен магазина на стадион Българска армия)

Сектор домакини: 12 лв. (в предварителна онлайн продажба – ТУК)

ВИП ложа: 20 лв. (на касите пред стадиона)

Важно: Привържениците на ЦСКА ще могат да влязат на стадиона през входа откъм големия паркинг, намиращ се откъм пътя за кв. Симеоново.

Очакваме ви и до скоро!", обявиха от клуба.

Източник: Novsport

Последни новини