Вихрен без БГ Роналдо в Сливница

Вихрен без БГ Роналдо в Сливница

Novsport

14-05-2021, 17:38

Само една обща тренировка проведе старши треньорът на ФК Вихрен Петър Златинов за мача срещу Сливнишки герой.

В този двубой няма да заеме мястото в защитния вал наказаният Даниел Златков – БГ Роналдо.

При това положение неговото място ще заеме Валентин Костов, който заедно с Иван Макриев ще бъдат централната защитна двойка.

Крайни бранители ще бъдат Мартин Попов и Красимир Здравков, в халфовата линия се очаква да започнат Николай Георгиев, Александър Якимов и Руслан Иванов, а в нападение - Васил Божинов и Даниел Пехливанов зад централния нападател Методи Костов.

От треньорския щаб на клуба споделиха пред кореспондент на Novsport.com, че друга алтернатива за мача срещу Сливнишки герой, освен победа, няма, за да се запази шансът за атакуване на първото място в крайното класиране.

Наставникът на Сливнишки герой Сливница Петър Малинов сподели, че няма да може да разчита на наказания Петър Малинов-младши и контузения Денислав Минчев.

„Изтекоха наказанията на Мартин Минчев и Марио Петков. Ще има промени от състава срещу Марек, когато завършихме 0:0 на стадион Бончук в Дупница. Изненадахме лидера Марек като гости, сега е ред да сторим това на Вихрен като домакини. Очаквам реално съдийство от елитния арбитър Георги Иванов.”

Източник: Novsport

Последни новини