Вихрен картотекира спешно Соу за мача с Левски

Вихрен картотекира спешно Соу за мача с Левски

Novsport

09-04-2021, 14:58

В последните две тренировки на градския стадион в Сандански, проведени от старши треньорът на Вихрен Петър Златинов, не взеха участие вратаря Веселин Ганев поради заболяване и оперираният защитник Вальо Георгиев. Нападателят Методи Костов се включи с колегите си на пълни обороти, но няма да бъде в групата за мача срещу Левски Чепинци, защото не е подготвен поради триседмично отсъствие от тренировки и явно ще бъде на разположение за следващия мач. Спешно бе картотекиран 22 годишният атакуващ халф французина Ая Соу.

Нагласата на футболистите на Вихрен е за поредна победа, за да запазят шансовете си за атакуване на първото място в таблицата, което делят в момента с отбора на Марек с по 58 точки.

„Длъжни сме да спечелим всички срещи до края на първенството, за да може да разчитаме на завоюване на първото място в крайното класиране и да станем член на Втора професионална лига от следващото първенство. Сили и възможности у нашите футболисти има, желанието не липсва и съм уверен, че ще се завърнем с пълен актив от точки от Чепинци”, сподели Петър Златинов.

Вероятен състав: Радослав Ангелски, Валентин Костов, Даниел Златков, Иван Макриев, Руслан Иванов, Димитър Благов, Александър Якимов, Васил Божинов, Даниел Пехливанов, Димитър Макриев, Атанас Чепилов.

Източник: Novsport

Последни новини