Вихрен се раздели с трима преди гостуването в Ихтиман

Вихрен се раздели с трима преди гостуването в Ихтиман

Novsport

07-05-2021, 17:51

Вратарят Веселин Ганев и полевите играчи Кристиян Николов и Иван Лазаров вече не са част от отбора на Вихрен Сандански. Такова е решението на треньорския щаб, който изказа благодарност към триматаза за усилията, които са положили до момента, и им пожелаха по-нататъшен успех. 

При това положение групата от 18 футболисти да се запълни от таланти от ДЮШ на клуба. За гостуването на Ботев Ихтиман в събота наставникът Петър Златинов ще заложи на основния състав от мача срещу Беласица, като е възможно Методи Костов и Руслан Иванов да стартират сред 11-те на стадиона в Ихтиман.

Извън групата ще бъда наказаният с лишаване от участие в една среща Валентин Костов. Това може би е последната надежда на футболистите на Вихрен, които само при победа могат да съхранят надежди за атакуване на челото, разчитайки на грешни стъпки на останалите кандидати за върха на таблицата.

Вероятен състав: Радослав Ангелски,  Даниел Златков, Иван Макриев, Руслан Иванов, Иван Гюров, Александър Якимов, Никола Георгиев, Даниел Пехливанов, Васил Божинов, Методи Костов, Димитър Макриев

Източник: Novsport

Последни новини