Владимир Димитров: Щом сме загубили с 0:3, значи противникът ни е надиграл

Владимир Димитров: Щом сме загубили с 0:3, значи противникът ни е надиграл

Topsport.bg

04-10-2021, 18:33

Наставникът на Струмска слава - Владимир Димитров сподели след поражението с 0:3 от Миньор (Перник), че тимът му е бил тотално надигран.

"Доста отсъстващи футболисти имаме. Не искам да се оправдавам, но това няма как да не се отрази. До този момент бяхме с най-добра защита в групата, а днес допуснахме три гола. Единственият ни здрав халф се контузи в 20-ата минута. Влязоха доста млади момчета, които не са готови за професионалния футбол, но ще продължа да им давам шанс, защото в тях е бъдещето. В самото начало, когато ти вкарат гол, ти убиват желание и устрем.

Тогава вече трябва да имаш футболисти, които са врели и кипели в такива мачове. За съжаление, ни нямаме такива в момента. Отборът на Миньор използва своите моменти. Имахме и ние нашите моменти, но така е във футбола. Има и такива мачове. Не намерих почти нищо положително днес. Щом сме загубили с 0:3, значи противникът ни е надиграл.

Чест е за нас, че отбор като Левски ни потърси за контрола. Ще видим до каква степен можем да се противопоставим на един от водещите отбори, въпреки че моментното им състояние не е добро".

Източник: Topsport.bg

Последни новини