Владимир Манчев: Не се получи това, което искахме в големи периоди от мача

Владимир Манчев:  Не се получи това, което искахме в големи периоди от мача

Topsport.bg

15-10-2022, 21:31

Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев сподели мнението си след загубата на неговия отбор от ЦСКА с 4:0.

"Смятам, че стояхме доста добре през първите 45 минути. Голът, който допуснахме не ни попречи да продължим така, но през второто полувреме направихме повече грешки, които ни костваха още попадения. След червения картон бе още по-трудно.

Всички голове, които ЦСКА отбеляза, ги допуснахме по-доста лек начин. Бях предупредил играчите да не го правят. Доволен съм, че опитаха да изпълнят указанията ми, но не се получи. Продължаваме да работим.

Пред нас предстои страшно много работа. Опитваме се да променяме доста неща в игрово отношение. Някои се получават, но други куцат. Убеден съм, че ще се получат, но ни трябва време.

За мен беше много голямо вълнение днес да се върна на този стадион. Искаме да се представяме по най-добрия начин и да зарадваме нашите привърженици. Надявам се да играем добре, да постигаме резултати и да върнем феновете на стадиона, защото това го правим за тях.

Не крия, че съм развълнуван от днешната среща, но по време на мача бях фокусиран върху това, което се случва на терена. Не се получи това, което искахме в големи периоди от мача. Желаехме да държим повече топката, но ЦСКА не ни даде такава възможност. През второто полувреме отпаднахме и физически и мисля, че това бе причината за този резултат", каза той.

Източник: Topsport.bg

Последни новини